Heb je last van stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie, onverklaarbare pijntjes en zit je niet lekker in je vel?

Maak kennis met Bioresonantie therapie

Ontdek de Verborgen oorzaken van ziekten

Op een absoluut pijnloze manier voeren we met behulp van geavanceerde apparatuur een test uit op het lichaam. Hiermee kunnen we ontdekken of bepaalde organen verzwakt zijn, of er een allergie of gevoeligheid bestaat voor bepaalde stoffen, en waar de stressbelasting in je lichaam zit.

Vaak wordt de verborgen oorzaak van ziekten met deze test opgespoord.

Het onzichtbare zichtbaar maken!

null

Het is tijd voor een Uitgebreide Check-up

Of het nu gaat om stress of hormonale problemen, darmklachten, gewrichtspijn of weinig energie, dan wil je daar vast wel weleens van af.

Laat je dan doormeten met een uitgebreide bioresonantie check-up.

Met deze geavanceerde Body & Mind Scan brengen we de gezondheid van lichaam en geest op een overzichtelijke manier in kaart.

Denk hierbij aan de spijsvertering, immuunsysteem, hormonen, doorbloeding, vitamines, stress, energielekken en het geeft je richting aan de manier hoe je van chronische klachten kunt afkomen

Als je weet wat er zich in je afspeelt, dan kan je er ook iets aan doen!

Ruud Verschoor, Holistisch Coach

Sneller naar de kern!

Hoi, ik ben Ruud!

Al jaren begeleid ik als coach vele mensen op het gebied van gezondheid.

Sinds ik gebruik maak van geavanceerde Bioresonantie apparatuur voor metingen en behandelingen kan ik vele malen sneller naar de kern van jouw probleem.

Metingen helpen me bij het achterhalen van de oorzaak van je klacht

Een voorbeeld hoe het werkt: Je geeft in het intakegesprek aan dat je je al lange tijd moe voelt. Uit de Bioresonantie check-up blijkt dat je nieren, schildklier, maag en darmen uit balans zijn.De waardes van vitaminen en mineralen die hiervoor belangrijk zijn meet ik dan ook, op basis van de resultaten maak ik dan een herstelplan, die bestaat uit bioresonantie behandelingen, aanvullen van tekorten aan vitamines en mineralen en leefstijl adviezen.


Als jij je ook weer lekker in je vel wilt voelen, plan dan hieronder direct in mijn agenda een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

?hide_gdpr_banner=1

Veel gestelde vragen

Wat is Bioresonantie?

Bioresonantie therapie heeft betrekking op de trillingsfrequentie van organen. Bij disbalans of ziekte kan het zo zijn dat deze frequentie in het lichaam verstoord is. Met speciale bioresonantie apparatuur kan er door het meten van patronen in deze frequentie worden vastgesteld of er sprake is van disbalans. Met bioresonantie brengen we het fysieke en mentale lichaam weer in balans.
De wereld van de bioresonantie is een wereld van kennis die haar wortels heeft in de natuurkunde, mechanica en kwantummechanica.

Hoe lang duurt een check-up?

De eerste afspraak voor de check-up met de intake duurt ongeveer anderhalf uur. De vervolg check-ups zijn dynamische sessies van ongeveer één uur.

Waar moet je rekening mee houden vooraf aan de afspraak

Het is beter om geen koffie of andere cafeine houdende dranken te nuttigen voor de afspraak. Ook is het beter om niet teveel te eten. Ook graag zorgen dat er weinig tot geen sieraden gedragen wordt.

Voor wie is een bioresonantie behandeling geschikt?

Bio-resonantie is geschikt voor iedereen; zowel jong als ouder, mannen en vrouwen. Maar denk ook mensen met steeds terugkerende klachten en (sport)blessures.

Bij welke klachten is bioresonantie zinvol?

AD(H)D
Astma
Allergieën
Bronchitis
Burn-out of stress klachten
Eczeem
Gewrichtsklachten
Hoofdpijn en migraine
Huidklachten
Ontstekingen
Overspannenheid
Schimmelinfecties
Gewichtsproblemen
Vermoeidheid
Voedsel-overgevoeligheden

Wat merk ik van een behandeling?

Dat is heel verschillend. Sommige cliënten voelen zich enorm ontspannen, maar je hoeft niet direct iets te merken, de behandeling werkt nog even door. Probeer in ieder geval na een behandeling voldoende water te drinken zodat de afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.